Een partnerschap met Boxu.

Wij willen samen met onze partners alle klanten voorzien van veilige oplossingen.

Wat wij jou bieden

Wanneer je een partnerschap aan gaat met Boxu dan bieden wij jou een leuke marge op geweldige diensten die inzetbaar zijn in verschillende doelgroepen.

Waarom met Boxu?

Onze diensten worden allemaal in Nederland gehost en voorzien van uitstekende beveiliging. Daarnaast bieden wij jou geweldige service en geven we desgewenst demonstraties van de diensten en hun mogelijkheden.

Waar kies je voor?

Partner variant 1

Met deze optie bied je Boxu diensten aan maar wij zorgen voor support en facturatie naar de eindklant. Hiermee heb je wel de lusten maar niet de lasten. Wij zorgen dat de afgesproken marge aan jou wordt overgemaakt.

Partner variant 2

Met deze optie bied je Boxu diensten aan zorg je ook voor support en facturatie naar de eindklant. Wij factureren aan jou en brengen de afgesproken marge in mindering op de inkoopprijs.

Wil je partner worden?

Wanneer je het onderstaande formulier verstuurd zal een medewerker contact met je opnemen.

Wordt je liever een Boxu Affiliate?

Heb jij een website of webshop en wil je hier extra mee verdienen zonder bezig te moeten zijn met support en facturatie? Misschien is het dan interessant om als Affiliate aan de slag te gaan. Voor elke verkoop via jou link verdien je een terugkerende marge net zolang als de klant het abonnement heeft.

Meld je aan in de shop en klik op Activeer Affiliate Systeem