Boxu Drive

Overal ter wereld toegang tot je bestanden met Boxu Drive van Boxu. Je data staat bij een Nederlands bedrijf in Nederland opgeslagen.

Samenwerken De Standaard

Samenwerken de standaard

Met Boxu Drive is het eenvoudig om samen te werken in bestanden en documenten. Ook kun je op een veilige manier bestanden delen met anderen.

Versiebeheer

Versiebeheer

Boxu Drive houd van de aangepaste bestanden versies bij. Hierdoor kun je altijd naar een eerdere versie.

Ontwikkeling Staat Niet Stil

Ontwikkeling staat niet stil

De ontwikkelingen staan niet stil. Wij zorgen regelmatig voor verbeteringen een interessante toevoegingen.

Cloud opslag en meer

Ben je op zoek naar een cloud oplossing die je helpt bij het veilig opslaan van je bestanden?
Met Boxu Drive heb je naast een veilige locatie voor je data ook de beschikking over nuttige tools. Hierdoor is Boxu Drive in vergelijking met andere alternatieven een echte krachtpatser in het bieden van een totaal oplossing.

Deel je bestanden veilig met anderen zonder de controle te verliezen!
Hoe je Boxu Drive kan vergelijken

Er zijn meerdere cloud opslag diensten te vinden die de basis kunnen aanbieden. Met Boxu Drive is dat niet anders. Het grote verschil van Boxu Drive met andere oplossingen is dat Boxu Drive vrijwel alle opties bied vanuit 1 oplossing. Daarnaast staat bij Boxu Drive veiligheid bovenaan en garanderen wij opslag vanuit Nederland. Boxu B.V. is een Nederlandse BV en daarmee valt de data onder de Nederlandse / Europese wetgeving.

WeTransfer is enkel bedoeld voor het uitwisselen van bestanden

Wanneer je gebruik maakt van WeTransfer dan is dit met het doel om grote bestanden te delen met anderen. Is dit wel zo veilig?

WeTransfer slaat jou bestanden op op een server die ergens in een datacenter staat. Of dat in de EU is hangt af van jou locatie, je ip adres en hoe deze herkent word door de servers van WeTransfer. De eigenaar van je data is WeTransfer gevestigd in Amerika en valt daarmee ook onder de Amerikaanse wetgeving ondanks dat ze servers hebben binnen de EU.

Wil je dat jou data onder de wetgeving van de EU valt dan is WeTransfer geen goede oplossing.

DropBox is bekend, maar is deze ook veilig?

Je kent Dropbox vast wel, op elke telefoon, computer en ander internet connected device staat wel iets van Dropbox. Ze willen ook heel graag dat je hun dienst gebruikt. Naast het feit dat ze aardig op de voorgrond staan zijn ze gevestigd in Amerika. Dit betekend heel simpel dat je data onder de Amerikaanse wetgeving valt. Daarnaast is Dropbox voortdurend bezig met negatieve veranderingen binnen de software en hun beleid waardoor ze met grote regelmaat negatief in de media terecht komen. De vraag is daarom ook of jij jou data aan hun wilt toe vertrouwen.

We delen bijna alles met Google, wat doet Google hiermee?

We kennen allemaal Google en het ontstaan van deze grote speler. Google is ooit begonnen als zoekmachine en heeft in de loop van de tijd veel data verzamelt om deze zoekmachine alsmaar te verbeteren. Op het moment dat er meer data nodig was voor het herkennen van foto’s heeft google de dienst Picassa ontwikkeld, Middels deze dienst kon Google zich richten op Human recognition en zijn deze toepassingen inmiddels bij meerdere security diensten toegepast. Privacy is hierbij altijd een vraagstuk gebleven. Ook met Gmail (Google Mail) komen er steeds weer bewijzen naar voren dat ook deze data wordt gebruikt voor interne en externe development. Wil jij dat je data en/of gevoelige informatie op het web beland?

Microsoft, die is zo groot, dat kan toch niet verkeerd zijn?

Microsoft is steeds meer Office365 diensten aan het integreren en dat is begrijpelijk. Wij snappen maar al te goed dat Office365 tools veel gemak met zich mee brengen en dat een keuze zo is gemaakt maar willen je wel meegeven dat wanneer je data veilig opgeslagen moet worden, en onder de GDPR / AVG valt, deze keuze toch niet zo’n goede stap is. Microsoft is nou eenmaal een Amerikaans bedrijf en alle servers, datacenters van Microsoft vallen daardoor onder de Amerikaanse wetgeving.

Overal toegang tot je bestanden
Automatische synchronisatie tussen alle gekoppelde apparaten.
Lite | € 1,50 p.m.
100GB | WebDAV ondersteuning
Standard | € 5,00 p.m.
500GB | WebDAV ondersteuning
Advanced | € 8,25 p.m.
1000GB | WebDAV ondersteuning
Duidelijk overzicht

Met onze klanten portal heb je een duidelijk overzicht van je lopende diensten. Hier kun je eenvoudig administratieve aanpassingen uitvoeren en betalingen verrichten.

Hoe zorgen wij voor veiligheid?

Om de veiligheid voor het gebruik van onze diensten te garanderen hebben wij een security manager die er op toeziet dat alles volgens de regels word uitgevoerd. De security manager zorgt voor veiligheids checks van de omgevingen en zorgt ervoor dat er zowel intern als extern geen onrechtmatig toegang wordt verleend tot de data van onze klanten. Vanuit Boxu staat veiligheid bovenaan en willen wij er alles aan doen om jou data te beschermen.

Bekijk de mogelijkheden
Development staat niet stil

Ons development team staat nooit stil.
Wanneer je gebruik maakt van cloud diensten dan ontstaan er altijd wensen, en dat is goed. Wensen zorgen ervoor dat onze diensten in beweging blijven en wij een bijdrage kunnen leveren aan verbeteringen.